11 Mar 2010

Lookbook.nu by American Apparel!

Lookbook ve American Apparel' in ortaklığıyla lookbook üyesi 77 kişiyle 64 sayfalık bu  katalog ortaya çıkmış ve çok da güzel olmuş. Şimdiye kadar markaların kataloglarında ünlü modelleri görmeye alışık olan bizler, burada sokaktaki insanların bu markaları nasıl taşıdıklarını ve kombinlediklerini gerçekçi ve samimi bir bakış açısıyla görebileceğiz.
Bence çok daha önceden yapılması gereken bir projeymiş ama iyi ki de olmuş, çünkü vitrinlerde ve dergilerde gördüğümüz o mükemmel parçaların gerçek hayata geçtiğindeki görüntüsü, insanları daha çok ilgilendirir ve cezbeder.
American Apparel' de bunu iyi kullanmış ve gayette başarılı olmuşa benziyor. Siz de incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.



8 yorum:

Unknown dedi ki...

matissera blogun çok güzel, özellikle sarı saç hastası biri olarak " blonde of the day" postlarına tek tek bakıcam:)) Bu arada American Apparel'in Lookbook kullanıcılarıyla yaptığı çalışma da "street fashion" akımı takipçilerini de kalbinden vurmuş, benim favorilerimden Annabu'yu görmek ayrıca hoş oldu benim için.

Matissera dedi ki...

@missred teşekkür ederim beğendiğine sevindim :) saçların sarı mı? sorumu sorayım hemen :D
American Apparel ve lookbook birlikteliği baya iyi oldu bence çünkü çok yetenekli ve güzel genç kaynıyo orda .. >.<

Unknown dedi ki...

saçlarım kısacık ve sarıydı, sonra epey bir uzatarak kendi rengine döndürdüm çünkü dip boya ve röfleden bıkmıştım. Yaz başında tekrar kısa ve sarıya dönücem bu defa dip boya yaptırmak zorunda kalmadan.

Matissera dedi ki...

@missred ben sorarım herkese o soruyu :D baktım fotolarına çok şirin bi hamilesin bebiş doğunca hemen ol sarı sarı :))
bu sefer nasıl dip boya yaptırmak zorunda kalmıcaksın? anlamadım var mı bu dip boyadan kurtulmanın yolu ?? ah olsa keşke :)

vintage peony dedi ki...

matim çok haklısın böyle bir çalışma ile ürünler daha cezbedici geldi gözüme. Bence dahiyane!

bizimle paylaştığın için tşkler. :P
yaratıjı ve arajtırmajı bloggerım benem :)

Matissera dedi ki...

@vintage di mi? daha bi alıcı gözüyle bakıo insan...
sensin o arajtırmajıı kahkül vintıjj senii :)

Unknown dedi ki...

dip boya derken yanlış söyledim tabi. Benim saçımı önce açık bir kahveye boyayıp sonra röfle atıyorlardı ve böylelikle her dibi geldiğinde dip boya yaptırmak zorunda kalıyordum ama artık direk bu saçımın üstüne röfle attırıcam ve dipleri geldiğinde sadece dip röfle yaptırıp 2 işlemden kurtulmuş olucam.

Matissera dedi ki...

@missred evett kesinlikle öyle yap hatta 6 ay a kadar röfleni kullanabilirsin bile kendi saçının üstüne olduğu için doğal durucak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails