13 Nis 2011

Bon Mod konserinde Buluşuyoruz!!


Güzel bir konser var, Bon Mod, hiç dinlemedim ama çok sevecekmişim gibi bir his var içimde. Konser arkadaşımın mekanında olunca da daha da gidilesi oldu benim için. Bir de tabiiki sevgili Nora Ashira 'nın arkadaşları organize ediyorsa ve o da konserde olacaksa daha da gitmek için sabırsızlandım :) Ve onun verdiği süper de bir fikir var:
Hey blogger girls konserde buluşmaya ne dersiniz?
Bence harika bir fikir!
hadi bakalım konserde görüşürüz artık!  muucuruxx ^___^

Bon Mod hakkında birazcık bilgi:
İsimlerini "iyi ruh hali" ile anlamlandıran Bon Mod, yüksek enerjili müziklerini punk vokallerle pişirip, bir parça 80'ler etkili elektro tozuna, bir parça da disko sosuna batırıyor.

Bon Mod, ilk kayıtlarının yer aldığı Chocolate Cheesecake EP'sini 2009 yılının Ekim ayında Remoov etiketiyle yurtdışında -iTunes, eMusic, Mediamarkt gibi online mp3 dükkanlarında- satışa sundu. Prodüksiyonu Bon Mod tarafından yapılan EP, büyük bir ki...tlenin ilgisini çekti ve grup, içinde Babylon, Ghetto, Indigo, Roxy, the Hall gibi önemli mekanların ve Adidas Street Festival, YTÜ Bahar Şenlikleri gibi çeşitli festivallerin yer aldığı uzun soluklu bir konser serüvenine başladı. İkili, kendi konserlerinin yanı sıra; Mylo, New Young Pony Club, Data, Ladytron, Fancy, Robots in Disguise ve Little Dragon gibi tanınmış DJ ve sanatçılarla da aynı sahneyi paylaştı.

Bon Mod'un sahnedeki enerjik ve kışkırtıcı tavırları İstanbul müzik sahnesinde kulaktan kulağa yayılarak grubun ilk yılında elliye yakın konser ve DJ set almasını sağladı. Grup bununla da kalmayıp, Ekim 2010'da Paris'in önemli elektronik müzik sahnelerinden biri olan Batofar'da ve hemen ardından Amsterdam şehrinin uluslararası sanatçıları ağırladığı Paradiso'da sahne aldı. Nefes kesen performansları sayesinde ikili, bu iki şehirde çalışmalarını sürekli takip eden önemli bir dinleyici kitlesi edindi.

Grubun ilk videosu, Stanbul, Aziz Kaya ve Ceyhun Kıvrıkoğlu yönetmenliğinde çekildi. Klipte, İstanbul'un her gün deneyimlediğimiz halleri grubun tatlı-sert yorumu ve renkli performansıyla ortaya koyuluyor. MTV, Dream TV, Number One Tv gibi önemli müzik kanallarında Ekim 2010'da yayına giren klip kısa sürede ses getirdi; Dream TV müzik listesinde 4. sıraya kadar yükseldi.

Dinleyicilerin heyecanla beklediği grubun ilk albümü Idolize Yourself, Remoov ve Topkapı-Universal etiketiyle müzik marketlerde.
kaynak:Rock'n Beer

5 yorum:

modafobik dedi ki...

Bloguna yeni rastladım ama baya iyi ortam ya sevdim valla :)

Matissera dedi ki...

hehe beğenmene sevindim ^_^

noraashira dedi ki...

evet evet gidelim bu konsere, oturduk, konuştuk bloggerlar olarak bir de dağıtalım bakalım nasıl olcak :)

Splendor dedi ki...

ihi rock'n'beer benm kuzenin. :) berkuşa selamlar

Matissera dedi ki...

@splendor
:) ben Pınar'ı ve dolayısıyla Ateş'i tanıyorum, Berkutay'la da tanıştım o da çok tatlı ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails