5 May 2011

Bon Mod Konser, Rock'n Beer ve Blue Night

Rock'n Beer'a ait bu görsel Kıvanç Gülhan tarafından tasarlanmıştır. Hiçbir şekilde izinsiz olarak kullanılamaz ve yayınlanamaz.


Geçtiğimiz hafta Bon Mod konserinde blogger girls olarak buluşacaktık ama genelde herkese gün olarak uymadığı için blogger olarak Pinksatellite ve ben oradaydık. Organizasyonu düzenleyenler onun arkadaşlarıydı. Rock'n Beer, İzmir'de gitmeyi en çok sevdiğim mekan, üstelik de sevdiğim arkadaşlarımın mekanı olması dolayısıyla bu konsere de gitmek kaçınılmazdı. İlk gittiğimizde Bon Mod Sound Check'e başlamıştı. Sound Check'i dinleyip biraz mekanın sokak kısmına çıktık. İzmir'de Blue Night dolayısıyla her sokak mavi ışıklara boyanmıştı. İstanblue'nun İstanbul'dan sonra İzmir ayağını gerçekleştirdiği BlueNight etkinliği, bütün sokakları etkisi altına almış gibi görünüyordu. Herkes sokaklardaydı.Kıbrıs Şehitleri mavi adamlardan geçilmiyordu.Promosyon dağıttıkları mavi şapkalar, gözlükler ve shakerlardan nasibini almayan yok gibiydi. :)) Mekanların içi ise genellikle boştu, tabiiki sokağa bakan kısımları hariç.
Bluenight insanları sokaklara taşıyınca Bon Mod konseri beklenildiğinden daha boş geçti tabii, ama herşeye rağmen harika bir performans sergilediler ve dolayısıyla konsere gelenler şanslıydılar.


bloggerları temsilen Pinksatellite ve ben :) 
konser fotoğrafları için G.Pınar S.'a teşekkürler :))


1 yorum:

pinksatellite dedi ki...

yehuuu peggüzelizzz :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails