5 Oca 2010

Blonde of the day1

Bundan böyle hergün beğendiğim bir fotoğrafı, platini ya da çalışmayı burada yayınlamaya karar verdim, evet işte bugünün platini! ( bu arada sanırım genelde bu platinleri lookbooktan koyucam, kıyafet kombinasyonları da ne giysem serzenişlerine yararlı olacak gibinn..ama şunu söylemeliyim ki şu platinlere baka baka sararıcam sonunda ihih =)

LOOKBOOK.nu:

4 yorum:

Hesionka dedi ki...

dip boya da kafam azıcık yansa da dert değil diyorsan kesin sararmalısın bence :D

ben bi platin kafa olarak başka saç rengi düşünemiyorum artık ^_^

Matissera dedi ki...

ah ah hesicim sen de biliyorsundur, ilk boyattığımda acile götüreceklerdi beni nerdeyse acaip yandı anlatamam resmen ağladım, adama yalvardım yeter diye, ama nası güsel oldu :) yansın azcık napalım ya, platin kafalılığa insan bir alıştı mı bir daha gitmiyor anacım, hatta ara ara neden ben albino doğmadım? kaşımı, kipriimi boyardım nasılsa, saçlarım süper olurdu dediğim bile oluyor düşün artık halimi >_<

Hesionka dedi ki...

ya tatlım aslında dereceli dereceli açması lazım, yani düşük volume'lu oreal ile başlayıp, birkaç kere tekrarlaması lazım ama kolayına kaçıp birden horş die yüksek derece kullanınca yakıyorlar öyle...

yavaş yavaş açılınca hiç yanmıyor. ben kendi saçımdan platine döndüğümde hiç yanmamıştı mesela. ama arasıra dip boya sırasında fixation diye bişi sürüyor o yakıyor... o da hep değil.

albino'lara ben de çok özeniyorum ya o_O

Matissera dedi ki...

he işte bende artık akıllandım yavaş yavaş açtırıcam, ne kadar sabırsız bir insan olsam da artık geri kalan hayatımı platin sarı geçirmek istediğim için katlanıcam mihihi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails